Fruktal "kišom čokolade" lansirao novi proizvod

Kompanija Fruktal plasirala je na tržište Srbije novi konditorski brend "frutabela", koji je danas i promovisala na originalan način, na dve lokacije u Beogradu.

Tanjug, D. Peternek

BEOGRAD - Kompanija Fruktal plasirala je na tržište Srbije novi konditorski brend "frutabela", koji je danas i promovisala na originalan način, na dve lokacije u Beogradu.

Ispred tržnog centra Ušće i na Terazijama, kod hotela Moskva, bila su postavljena dva bilborda koja su "odbrojavala" vreme tačno do podneva, kada je nastupila "kiša" voćnih čokoladica koje su mogli da probaju svi prolaznici koji su se tu zatekli.

Menadžer Fruktala za odnose sa javnošću Mina Sretenović izjavila je Tanjugu da će se u prodavnicama širom Srbije naći "frutabela" sa četiri ukusa, napomenuvši da njen portfolio broji ukupno devet ukusa.

Distribucija nove poslastice je već počela, a "barovi" (štanglice) sadrže hrskave žitarice, sveže voće i preliveni su i polupreliveni osvežavjućim jogurtom, i finom crnom čokoladom, kazala je Sretenović.

Reč je, dodala je, o "inovaciji koja će pomeriti granice konditorske industrije".

"Frutabela je lider na slovenačkom tržištu, i očekujemo da će biti ozbiljan igrač i u Srbiji i regionu", naglasila je Sretenović.

Galerija fotografija:

Video galerija:

Tagovi: Fruktal, promocija, proizvodi

Share