Dinarski keš kredit uz osiguranje i bez troškova obrade

Klijenti Hypo Alpe Adria banke koji do kraja juna podnesu zahtev za dinarski keš kredit sa osiguranjem, biće oslobođeni naknade za obradu kredita, koji će im biti odobren u roku od 24 sata.

Hipo banka, ilustracija

BEOGRAD - Klijenti Hypo Alpe Adria banke koji do kraja juna podnesu zahtev za dinarski keš kredit sa osiguranjem, biće oslobođeni naknade za obradu kredita, koji će im biti odobren u roku od 24 sata, saopštila je danas ta banka.

Dinarski keš krediti se odobravaju u iznosu od 500 do 10.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa rokom otplate od 12 do 84 meseca.

"Ponudu smo kreirali tako da klijentima omogućimo brz i siguran put do finansijskih sredstava. Pored odobrenja kredita u roku od jednog dana, ne moraju da polažu depozit i zaštićeni su od mogućih promena deviznog kursa", istakao je direktor sektora upravljanja prodajom banke Dušan Mihailović.

On je dodao da kredit, uz obavezno osiguranje, obezbeđuje korisnicima sigurnost tokom šest meseci ili godinu dana, čak i ako im se dogodi da izgube posao i nemaju mogućnost da izmiruju svoje mesečne rate.

 

Tagovi: Hipo banka, kredit, troškovi

Share