Dokapitalizacija Er Srbije pitanje nacionalnog dostojanstva

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je dokapitalizacija avio kompanije "Er Srbija" bila pitanje nacionalnog interesa i dostojanstva, da se, kaže, u najtežim vremenima za avio saobraćaj podrži to preduzeće.

Foto Tanjug/Z,Žestić

BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je dokapitalizacija avio kompanije "Er Srbija" bila pitanje nacionalnog interesa i dostojanstva, da se, kaže, u najtežim vremenima za avio saobraćaj podrži to preduzeće.

Momirović je istakao da na godišnjem nivo "Er Srbija" državi donosi mnogo novca, zaslužna je za dolazak velikog broja stranih turista u našu zemlju, kao i za dolazak Vansija na beogradski aerodrom.


Momirović:Radovi na brzoj pruzi u Novom Sadu gotovi do marta

BEŠKA - Radovi na deonici brze pruge Beograd - Novi Sad koji se izvode na teritoriji Novog Sada biće gotovi krajem februara ili u martu, najavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović u Beškoj prilikom obilaska izgradnje drumsko - pešačkog podvožnjaka ispod buduće brze pruge.

"Iskoristio bih priliku da zahvalim na strpljenju i razumevanju građanima Novog Sada i da im se izvinim. Zaista smo radove koji presecaju Temerinsku i Venizelosovu stavili kao apsolutni prioritet. Sve vreme pritskamo izvođače da ih završe sto pre. Na žalost, nećemo moći da ih završimo pre kraja februara ili početka marta", rekao je ministar Momirović.

Tagovi: Dokapitalizacija Er Srbije

Share