Ministarstvo saobraćaja: Bez komentara u slučaju Drobnjak

Predlog za razrešenje Zorana Drobnjaka sa mesta v.d. direktora Puteva Srbije u Ministarstvu saobraćaja nisu želeli da komentarišu.

Tanjug/T. Valič, arhiva

BEOGRAD - Predlog za razrešenje Zorana Drobnjaka sa mesta v.d. direktora Puteva Srbije u Ministarstvu saobraćaja nisu želeli da komentarišu..

"Svako ima pravo da predloži inicijativu za nečiju smenu, zna se red poteza u Ministarstvu saobraćaja, i to što se spekuliše u javnosti mi ne želimo da komentarišemo", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu saobraćaja.

Pomoćnik ministra za saobracaj Saša Mirkovih podneo je predlog za razrešenje Zorana Drobnjaka sa mesta v.d. direktora Puteva Srbije, objavio je danas B92, navodeći da im je ta informacija potvrđena

Predlog je podnet krajem prošle nedelje ministru saobraćaja Milutinu Mrkonjiću, o čemu bi, kako piše B92, moglo da bude reči na narednoj sednici Vlade Srbije.

Kao razlozi za smenu Drobnjaka, navode se bezbednosni propusti, predloženi visoki troškovi reprezentacije i održavanja puteva koji nisu u nadležnosti "Puteva Srbije", narušavanje ugleda Javnog preduzeća, obavljanje radova mimo građevinskih dozvola kao i neažurnost JP-a, piše B92.

Tagovi: Ministarstvo saobraćaja, Zoran Drobnjak, Putevi Srbije

Share