Antić: Energetska bezbednost u vrhu agende Putinove posete

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da je "izuzetan značaj" posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, navodeći da će u vrhu agende biti pitanja energetske bezbednosti.

AP Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool, File

BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da je "izuzetan značaj" posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji, navodeći da će u vrhu agende biti pitanja energetske bezbednosti.

Ruski predsednik naredne nedelje stiže u Srbiju, a Antić za RTS kaže da je izuzetno zahvalan predsedniku Aleksandru Vučiću što će pitanja energetske bezbednosti biti "u vrhu agende" njegovih razgovora sa Putinom...

 

Proizvodnja električne energije se odvija normalno

Proizvodnja električne energije se i tokom ledenih dana odvija normalno i snadbevanje električnom energijom je stabilno, izjavio je ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić.

Antić je rekao da tokom hladnih dana Radna grupa za sigurno snabdevanje energijom i energentima pri Ministarstvu energetike danonoćno prati rad Toplana i EPS-ovih kapaciteta za proizvodnju struje i uglja...

 

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Energetska bezbednost

Share