Ljajić: Mere diskriminatorske, treba da budu povučene

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da očekuje da se na sastanku Stalnog odbora za sprovođenje i pridruživanje takozvane Republike Kosovo EU 17. decembra, jasno kaže da mere Prištine o taksama nisu samo diskriminatorske, već da treba da budu povučene.

Tanjug, D. Goll, arhiva

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da očekuje da se na sastanku Stalnog odbora za sprovođenje i pridruživanje takozvane Republike Kosovo EU 17. decembra, jasno kaže da mere Prištine o taksama nisu samo diskriminatorske, već da treba da budu povučene.

Ljajić je rekao da će na tom sastanku biti razmatrano kako se Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sprovodi i implementira...

 

Rekord u turizmu, devizni priliv blizu 1,3 mrld evra

I ova godina bila je rekordna za turizam Srbije, a približavamo se iznosu od 1,3 milijarde evra deviznog priliva samo od stranih turista i gostiju koji su posetili Srbiju, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

"Zabeležen je rast broja gostiju za 11 odsto, za 12 odsto je veći devizni priliv", rekao je ministar Ljajić za TV Pink...

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Ljajić Mere diskriminatorske

Share