Bajatović: Budžet odlično planiran, trošimo koliko zaradimo

Predloženi budžet za 2019. godinu odlično je planiran u datim okolnostima i važno je da smo počeli da trošimo koliko zarađujemo, ocenio je danas generalni direktor “Srbijagasa” i poslanik Socijalisticke partije Srbije Dušan Bajatović.

Tanjug, Z.Žestić, arhiva

BEOGRAD - Predloženi budžet za 2019. godinu odlično je planiran u datim okolnostima i važno je da smo počeli da trošimo koliko zarađujemo, ocenio je danas generalni direktor “Srbijagasa” i poslanik Socijalisticke partije Srbije Dušan Bajatović.

"Najzad smo počeli da trošimo koliko zarađujemo, a mana je ranije bila što smo trošili više nego što zarađujemo. Sistemske mere koje će se preduzeti iduće godine govore da je država najveći investitor i ovaj budžet u datim okolnostima odlično je planiran", rekao je Bajatović u Skupštini Srbije...

 

Gasovod od bugarske do mađarske granice

Generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da će se, ako sve bude u redu, graditi gasovod kroz Srbiju od bugarske do mađarske granice, a da ta investicija iznosi oko 1,8 milijardi evra.

"Srbija će ispuniti svoju obavezu i uradiće gasni pravac da bismo imali druge oblike snabdevanja gasom. Važno je da Srbija zajedno sa Bugarskom i Turskom izgradi gasnu infrastrukturu, jer prvi put će doći u poziciju da bude tranzitna zemlja", rekao je u parlamentu direktor Srbijagasa, koji poslanik Socijalisticke partije Srbije...

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Budžet odlično planiran

Share