OTP banka nudi "Otvoreni keš kredit"

OTP banka krenula je s ponudom "Otvorenog keš kredita", koji predstavlja gotovinski kredit sa slobodnom namenom i mogućnošću refinansiranja kredita, kreditnih kartica, lizinga i dozvoljenog minusa.

Foto OTP banka, ilustracija

BEOGRAD - OTP banka krenula je s ponudom "Otvorenog keš kredita", koji predstavlja gotovinski kredit sa slobodnom namenom i mogućnošću refinansiranja kredita, kreditnih kartica, lizinga i dozvoljenog minusa.

Ukoliko kreditna sposobnost klijenta OTP banke to dozvoljava, moguće je da korisnik kredita istovremeno dobije novac na račun i da refinansira svoje obaveze, saopšteno je iz te banke.   

Kredit se odobrava klijentima u radnom odnosu koji primaju platu na tekući račun u OTP banci ili u drugim bankama, penzionerima koji primaju penziju u OTP banci ili drugim bankama ili u gotovini, kao i preduzetnicima-paušalcima. U banci navode da klijent nema obavezu da prenese platu ili penziju u OTP banku, ali je kamatna stopa niža za one koji to urade.

Građani mogu da podnesu zahtev za kredit u iznosu od 20.000 do pet miliona dinara, uz nominalnu kamatnu stopu na godišnjem nivou od 6,7 odsto (+ 6M BELIBOR).

Period otplate kredita je od šest do 84, odnosno 96 meseci, u zavisnosti od idividualne procene kreditne sposobnosti klijenta.

            

Tagovi: OTP banka, kredit, ponuda

Share