Lidl otvorio 16 prodavnica u 12 gradova u Srbiji

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu.

Foto Tanjug / T.Valič

Šapina: Osluškivaćemo potrošače da bi bili sve bolji

Generalni direktor Lidl Srbija Tomislav Šapina kaže da je ova kompanija prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, koji na tržište donosi novo jedinstveno iskustvo kupovine.

„Mi smo jednostavni, bolji, povoljniji“, poručio je Šapina na otvaranju jedne od prodavnica u ulici Vojislava Ilića u Beogradu, kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nemački ambasador: Lidl primer razvoja saradnje

Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib istakao je da je Lidl dobar primer za šta se nemačke firme zalažu u Srbiji, što je održiv i promišljen pristup poslovanja.

"Samim tim je Lidl primer kako se razvija privredna saradnja Srbije i Nemačke", kazao je Šib na otvaranju Lidl prodavnice u ulici Vojislava Ilića na Zvezdari i dodao da u Srbiji posluje 400 nemačkih kompanija u kojima radi 50.000 ljudi, a da su od 2000. godine investirale u Srbiji dve milijarde evra.

Vučić: Ovo nije običan dan, nije obična prodavnica

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, na otvaranju prodavnice lanca Lidl, da ovo nije običan dan i da se ne radi o običnoj prodavnici, jer je ovo dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu.

„Od trenutka kada je najavljeno da Lidl dolazi u Sbriju koliko puta sam čuo od različitih ljudi da se pravi tolika buka oko obične prodavnice. Ovo nije obična prodavnica, ovo je nešto malo važnije. Zemlja sa takvom ponudom u maloprodaji građanima pruža i izbor da mogu da biraju jeftino, a kvalitetno“, objasnio je on.

Lidl otvorio 16 prodavnica u 12 gradova u Srbiji

Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu.

Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova, a od toga čak 350 iz domaće proizvodnje.

 

Vučić obišao prodavnicu Lidl u Beogradu, otvaranje u 8 sati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas jednu od 16 prodavnica kompanije Lidl Srbija, koje će biti svečano otvorene tačno u 8 sati.

Otvaranju prodavnice u Ulici Vojislava Ilića prisustvuju generalni direktor Lidl Srbija Tomislav Šapina, ambasador Nemačke Tomas Šib, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i ministar trgovine, turizma i telekomunicija Rasim Ljajić. 

Kompanija Lidl Srbija otvoriće danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu.

Potrošačima će na raspolaganju biti 1.500 brendova od čega čak 350 iz domaće proizvodnje.

 

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Lidl, Srbija, otvaranje

Share