Grčić: EPS ulaže u energetsku mrežu istočne Srbije

Vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić posetio je danas opštinu Majdanpek, gde je EPS u poslednje dve godine u pet projekata investirao u rekonstrukciju niskonaponske mreže 17 miliona dinara, što je omogućilo kvalitetno i pouzdano snabdevanje strujom oko 10.000 potrošača i najavio nove investicije kako bi se ubrzao razvoj tog dela Srbije.

Tanjug,video

MAJDANPEK - Vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić posetio je danas opštinu Majdanpek, gde je EPS u poslednje dve godine u pet projekata investirao u rekonstrukciju niskonaponske mreže 17 miliona dinara, što je omogućilo kvalitetno i pouzdano snabdevanje strujom oko 10.000 potrošača i najavio nove investicije kako bi se ubrzao razvoj tog dela Srbije.

"EPS u poslednjih nekoliko godina pokušava da uradi nešto što se decenijama nije radilo širom Srbije. Investiramo velika sredstva u proizvodne i distributivne kapacitete. Što se tiče opštine Majdanpek, kojoj pripadaju i Donji Milanovac i Lepenski Vir, tu je dosta urađeno u prethodnih godinu i po, dve. Uradili smo nekoliko trafo stanica, dosta kablova je izmenjeno, a radimo i projekat za snabdevanje lokaliteta Lepenski Vir, uzimajući u obzir planove koje država ima za ovaj deo Srbije", rekao je Grčić.

 

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: EPS istočna Srbija

Share