Inteza Sanpaolo grupa jača internacionalno poslovanje

Bankarska grupacija Inteza Sanpaolo (Intesa)otvorila je filijalu za poslovanje sa korporativnim klijentima u Varšavi, koja je zamenila nekadašnje predstavništvo grupe osnovano 1997. godine u tom gradu, saopštila je danas Banka Inteza u Srbiji.

Foto www.sxc.hu, ilustracija

BEOGRAD - Bankarska grupacija Inteza Sanpaolo (Intesa)otvorila je filijalu za poslovanje sa korporativnim klijentima u Varšavi, koja je zamenila nekadašnje predstavništvo grupe osnovano 1997. godine u tom gradu, saopštila je danas Banka Inteza u Srbiji.

Jačanjem prisustva u Poljskoj, grupa nastoji da kroz konsolidaciju internacionalne poslovne mreže podstakne razvoj italijanskih kompanija u inostranstvu, bilo da je reč o malim i srednjim preduzećima, ili velikim privrednim subjektima.

Takođe, cilj grupacije je da promoviše veći stepen interakcije sa lokalnim i međunarodnim klijentima i podrži spoljnotrgovinsku razmenu između Italije i Poljske.

Otvaranje filijale u Varšavi dodatno unapređuje međunarodno poslovanje Inteza Sanpaolo grupe, koja je već sada aktivna u više od 40 zemalja, navedeno je u saopštenju.

Zahvaljujući mreži filijala, predstavništava i banaka specijalizovanih za poslovanje sa privredom, Inteza Sanpaolo je prisutna u 29 zemalja, podržavajući prekogranične aktivnosti korporativnih klijenata i kompanija.

Tagovi: Inteza, banka, bankarstvo, Inteza San Paolo

Share