Dolazak Lidla znači da se Srbija pridružuje uspešnim zemljama

Dolazak Lidla u Srbiju ne znači samo otvaranje lanca supermarketa, to je simbol napretka i govori da se Srbija pridružuje uspešnim državama, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić iz Nove Pazove, gde je nemačka kompanija otvorila Logistički centar kao prvi korak ka otvaranju svojih prodavnica u našoj zemlji.

Foto Tanjug/D.Goll

NOVA PAZOVA - Dolazak Lidla u Srbiju ne znači samo otvaranje lanca supermarketa, to je simbol napretka i govori da se Srbija pridružuje uspešnim državama, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić iz Nove Pazove, gde je nemačka kompanija otvorila Logistički centar kao prvi korak ka otvaranju svojih prodavnica u našoj zemlji.

Predsednik Srbije i generalni direktor Lidla Srbija Tomislav Šapina su pritiskom na dugme podigli rampu za prvi kamion Lidla koji je stigao u novoizgrađeni Logistički centar.


Ditman: Vodeći trgovinski lanac Lidl stigao na srpsko tržište

Vodeći trgovinski lanac Lidl iz Nemačke je stigao na srpsko tržište i to će biti veliki signal za druge investitore zainteresovane za Srbiju, izjavio je danas ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman.

Kompanija Lidl Srbija je jutros otvorila logistički centar u Novoj Pazovi u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, gde će biti zaposleno oko 180 ljudi.

 

  

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Lidl, Srbija, dolazak

Share