Vučić: Srbija u suficitu i ove godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je stanje u srpskom budžetu stabilno i da Srbija kupuje strani novac, kako bi se do kraja godine javni dug smanjio na oko 50 odsto.

Tanjug, DRAGAN KUJUNDZIĆ

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je stanje u srpskom budžetu stabilno i da Srbija kupuje strani novac, kako bi se do kraja godine javni dug smanjio na oko 50 odsto.

"Stanje u budžetu je dobro, i dalje smo u suficitu, i tako će ostati do kraja godine. Bilo je problema u prvom kvartalu, ali i dalje nemamo jednokratne uplate. U svakom slučaju, imaćemo suficit i tu nema sumnje", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o stanju budžeta na prijemu povodom Dana Vojske...

 

O ugovoru s Etihadom govore rezultati Er Srbije

Predsednik Srbije izjavio je danas da dvostruko veći broj putnika i neuporedivo bolji rezultati avio prevoznika Er Srbija govore da je ugovor sa Etihadom bio dobar za Srbiju.

Na pitanje novinara da li je iz današnje perspektive ugovor sa Etihadom dobar za Srbiju i JAT, predsednik je rekao da rezultati Er Srbije pokazuju koliko je taj ugovor doprineo poboljšanju avio saobraćaja u Srbiji...

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Srbija u suficitu

Share