Dve nagrade za Orion telekom

Kompanija Orion Telekom dobila je prestižnu nagradu ''IT avord 2013'' za razvoj android aplikacije Orion Ring i specijalnu nagradu za ''Ativnost i doprinos u domenu društvene odgovornosti kompanije''.

www.sxc.hu, pixx, ilustracija

BEOGRAD - Kompanija Orion Telekom dobila je prestižnu nagradu  ''IT avord 2013'' za razvoj android aplikacije Orion Ring i specijalnu nagradu za ''Ativnost i doprinos u domenu društvene odgovornosti kompanije''.

Kako se navodi u saopštenju, nagrade je dodelila specijalizovane TV Produkcija ''Interfejs''.

Android aplikaciju Orion Ring razvijena je krajem decembra prošle godine s namerom da se poveća dostupnost usluge jeftinog telefoniranja ka inostranstvu i značajno pojednostavi način pozivanja.

Od tada Aplikacija je unapređivana, zabeležila je oko 10.000 instalacija i ovo priznanje je satisfakcija za sve nevolje koje su se pojavile u međuvremenu, navode u kompaniji.

Specijalna Plaketa za kompaniju koja se pokazala kao izuzetno društveno odgovorna dodeljena je Orion Telekomu jer brine da svi mladi lako i brzo dobiju pristup Internetu, zato što jedini nije podigao cene za kranje korisnike, kada je država podigla PDV, zato što čuva planetu razvijajući Zelenog usluge, kao što je e-račun...stoji u obrazloženju žirija.

Tagovi: Orion, nagrada, ''IT avord 2013'' , android, aplikacije

Share