Vučić otvorio Sajam privrede u Mostaru: Saradnja je ono što nam je najpotrebnije

Saradnja je ono što je najpotrebnije u regionu, tom porukom predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas otvorio Međunarodni sajam privrede u Mostaru i istakao da će se i dalje zalagati, sa svim partnerima, za zajedničko tržište u regionu.

Tanjug, N.Dilparić ilustracija

MOSTAR - Saradnja je ono što je najpotrebnije u regionu, tom porukom predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas otvorio Međunarodni sajam privrede u Mostaru i istakao da će se i dalje zalagati, sa svim partnerima, za zajedničko tržište u regionu.

Vučić je u obraćanju citirao Bertranda Rasela da je "saradnja jedini način da se čovečanstvo iskupi", te podvukao da je upravo u toj rečenici sve ono što što je nama u regionu danas potrebno.

Vučić otvorio sajam privrede u Mostaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam privrede u Mostaru, na kojem Srbija učestvuje kao zemlja partner pod slogan "Budućnost nas spaja", sa skoro 70 kompanija.

Otvaranju prisustvuju član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović, premijer Bugarske Bojko Borisov, premijer Hrvatske Andrej Plenković, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik...a iz Srbije, zemlje partnera Sajma, prisutni su i ministri za trgovinu i poljoprivredu, Rasim Ljajić i Branislav Nedimović i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež...

 

Otvaranje sajma proslavljeno uz trubače Dejana Petrovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i visoki zvaničnici zemalja iz regiona proslavili su otvaranje Međunarodnog sajma privrede u Mostaru na nacionalnom štandu Srbije uz trubače.

Nakon što je formalno otvorio 21. Međunarodni sajam privrede, na kojem je predstavljeno i više od 60 srpskih kompanija, Vučić je "poveo" sve ka štandu Srbije "Budućnost nas spaja"...

 

Srbija zemlja partner na Sajmu privrede u Mostaru

Gotovo 60 kompanija iz Srbije predstaviće od danas do 14. aprila svoje proizvode i usluge na 21. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, saopštila je Privredna komora Srbije.

Sajam će otvoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Srbija je zemlja partner na ovogodišnjoj manifestaciji...

 

Cvitković: 700 izlagača iz 20 zemalja

Portparol mostarskog sajma Oliver Cvitkovć ocenio je jutros da je sajam privrede odlična manifestacija koja povezuje u regionu lidere i ljude.

Kazao je da će otvaranju sajma prisustvovati i bugarski premijer Bojko Borisov, njegov hrvatski kolega Andrija Plenković...

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Vučić Sajam privrede

Share