Novi paketi usluga za proslavu venčanja u Metropolu

Hotel Metropol Palas, u saradnji sa kompanijom Svadbena zvona, budućim bračnim parovima nudi četiri nova paketa za proslavu venčanja.

sxc.hu/conmani, ilustracija

BEOGRAD - Hotel Metropol Palas, u saradnji sa kompanijom Svadbena zvona, budućim bračnim parovima nudi četiri nova paketa za proslavu venčanja.

Novi svadbeni paketi obuhvataju širok izbor raznovrsnih menija, ponude pića, posebnih dekoracija, cveće, tortu na više nivoa, ali i mnogo druge pogodnosi. Mladenci imaju mogućnost korišćenja spa centra u periodu pred venčanje, romantične masaže za dvoje dan posle venčanja, noćenja u apartmanu za mladence sa doručkom u krevetu, limuzinu do aerodroma ili drugog odredišta po izboru mladenaca.

PR i marketing menadžer hotela Metropol Palas Jelena Djaković kazala je da je od otvaranja hotela Metropol 1957. godine do danas, u njemu održano više od 2.000 proslava venčanja. Prema njenim rečima, vlada veliko interesovanje za venčanja u Metropolu, o čemu svedoči i činjenica da su termini za septembar i oktobar već popunjeni.

Kako je navela, slobodnih termina za leto još ima, a zanimljivo je da već ima rezervacija i za proleće. Djakovićeva je navela primer da je u decembru prošle godine, jedan bračni par poželeo je da proslavi godišnjicu braka u Metroplu - hotelu u kome su se venčali.

To, kako je kazala, ne bilo ništa neobično da se ne radi o ljudima koji su zajedno proveli čitavih 60 godina. Sačuvali su meni sa svog svadbenog ručka, a Jovica Nešković - glavni kuvar hotela - odlučio je da ih iznenadi i napravi istovetan jelovnik kao na dan njihovog davnog venčanja.

Između ostalog, na trpezu je iznet i svadbarski kupus koji je zamirisao u hotelskom restoranu, a privučena gurmanskim mirisom, grupa okolnih gostiju tražila je za ručak isto to jelo, objasnila je Djakovićeva.

Tagovi: Metropol Palas, venčanje, mladenci, usluge, hotel

Share