Danas se potpisuje protokol za prugu Beograd - Zagreb

Srbija i Hrvatska potpisaće danas u Beogradu protokol o rekonstrukciji pruge Beograd - Zagreb duge 412 kilometara, na Koridoru 10.

Tanjug, D.Aničić, ilustracija

BEOGRAD - Srbija i Hrvatska potpisaće danas u Beogradu protokol o rekonstrukciji pruge Beograd - Zagreb duge 412 kilometara, na Koridoru 10.

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je ranije Tanjugu da će delegacija Hrvatske, na čelu sa hrvatskim ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem, danas doći u Beograd.


Mihajlovicheva:O rekonstrukciji Vlade prvo razgovarati u SNS

CClan Predsednisstva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlovicheva izjavila je da su pricce o rekonstrukciji Vlade spekulacije kojima se bave mediji i da je Predsednisstvo SNS prvo mesto na kome che se razgovarati o toj temi.

“Mi smo poverenje predsednici Vlade Ani Brnabich dali u Srpskoj naprednoj stranci, na predlog predsednika Vuccicha, i zato occekujem da tamo razgovaramo o radu ministara i eventualnoj rekonstrukciji”, rekla je Mihajlovicheva gostujuchi u jutarnjem programu TV Prva.

 

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Tagovi: Protokol pruga Beograd - Zagreb

Share