"Er Frans" lansirao uslugu digitalne štampe preko "ajpeda"

Francuska aviokompanija "Er Frans" lansirala je aplikaciju "AF Pres" za tablet uređaj "ajped" američke informatičke kompanije "Epl" koja omogućava putnicima na njenim linijama da besplatno preuzimaju štampu preko tableta.

sxc.hu/mwuyts, ilustracija

PARIZ - Francuska aviokompanija "Er Frans" lansirala je aplikaciju "AF Pres" za tablet uređaj "ajped" američke informatičke kompanije "Epl" koja omogućava putnicima na njenim linijama da besplatno preuzimaju štampu preko tableta.

Aplikacija omogućava svim klijentima sa pretplatnom kartom "Er Fransa" da preuzimaju dva dnevna lista i jedan časopis, odabrane iz ponuđenih naslova tokom 24 časa pred poletanje, preneli su danas francuski elektronski mediji. Putnici koji nemaju pretplatnu kartu moći će da besplatno preuzimaju jedan dnevni list na dan njihovog leta, nakon što se identifikuju uz pomoć svog broja rezervacije.

Cilj je kompanije da u prvo vreme novom uslugom bude obuhvaćeno 21.000 klijenata od ukupno 90.000 vlasnika njene pretplatne karte. "Er Frans" planira da potom proširi svoju ponudu na druga okruženja, pre svega, operativne sisteme "Android" i "Vindouz 8".

Tagovi: Er Frans, ajped

Share