Jeftinije povratne karte za Jatove letove

Kompanija Jat ervejz objavila je da od danas, pa sve do 1. maja, svojim putnicima omogućava kupovinu jeftinijih karata za povratna putovanja, u periodu od 22. aprila do 30. juna, osim u vreme uskršnjih praznika.

Foto Tanjug, Miloš Jelesijević

BEOGRAD - Kompanija Jat ervejz objavila je da od danas, pa sve do 1. maja,  svojim putnicima omogućava kupovinu jeftinijih karata za povratna putovanja, u periodu od 22. aprila do 30. juna, osim u vreme uskršnjih praznika.

Tokom promotivne akcije, u ponudi su povratne karte od 99 evra do Podgorice, Tivta i Skoplja. Za 109 evra, putnici mogu da kupe povratne karte za putovanja do Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Pule i Ohrida, a za 119 evra do Beča. 

Povratna karta do Štutgarta i Soluna koštaće 129 evra, do Diseldorfa, Atine i Istanbula 149, do Rima, Milana, Stokholma, Kopenhagena i Geteborga 159, a do Brisela, Berlina ili Frankfurta 169 evra.

Za 179 evra putnici će moći da stignu do Amsterdama ili Ciriha, za 199 do Londona, a za 209 evra do Pariza i nazad.

Za povratno putovanje na liniji Beograd-Moskva-Beograd treba platiti 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja karte za povratno putovanje Jatovim avionima, preko Beograda, ka destinacijama u Evropi, mogu kupiti po ceni od 219 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte, a iz promotivne akcije su isključeni letovi od 20. do 30.juna iz evropskih gradova ka Beogradu, osim letova iz Istanbula, Atine, Soluna i Rima.

Putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivanjem Jatovog kol centra 0800 111 528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 11 3112 123 za pozive iz inostranstva ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore.

Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com, u svim Jatovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama ovlašćenim za prodaju Jatovih karata. 

Tagovi: Jat, Jat ervejz, putovanja, turizam, aviokarte

Share