Juromani: Rajfajzen banka najbolja u Srbiji

Rajfajzen (Raiffeisen) banka danas je saopštila da je dobila nagradu „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin "Juromani" (Euromoney) u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“.

Skrinšot video Tanjug, ilustracija

BEOGRAD - Rajfajzen (Raiffeisen)  banka danas je saopštila da je dobila nagradu „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin "Juromani" (Euromoney) u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“.

“Ponosni smo što je naš uspeh prepoznat od stručne javnosti. Ovo je treće priznanje koje Rajfajzen banka dobija ove godine od strane uglednih svetskih finansijskih magazina. Ono predstavlja još jedan dokaz kvaliteta našeg rada i ispravnosti naše poslovne strategije”, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u  Beogradu Zoran Petrović.

Nagradu istog časopisa u kategoriji „Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi“ dobila je Raiffeisen Bank International (RBI), kao i još tri banke, članice Rajfajzen grupacije.

„Juromani“ je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

Rajfajzen banka je podsetila da je pre ovog priznanja, za odlične rezultate ostvarene u 2013. godini  dobila nagradu „Banka godine u Srbiji“ od strane časopisa "Bankar" (The Banker), kao i „Najbolja banka u Srbiji“ koju dodeljuje ugledni finansijski magazin „Global fajnans" (Global Finance).

Rajfajzen banka, jedna od vodećih bankarskih gruopacija u srednjoj i istočnoj Evropi, poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine.

Tagovi: Rajfajzen banka, Juromani,

Share